Direktor

Đurađ Milanović

Rođen 1984. godine u Somboru. Osnovnu školu je završio u Čonoplji, Srednju poljoprivredno-prehrambenu školu u Somboru. Zvanje profesora razredne nastave stekao je na Pedagoškom fakultetu u Somboru 2011. godine. Diplomirao je na predmetu Metodika nastave matematike sa ocenom deset.

Od 2007. godine radio je kao agent prodaje u preduzeću za distribuciju robe široke potrošnje “Nelt” iz Beograda.

Od 2011. godine je zaposlen u OŠ “Avram Mrazović” kao profesor razredne nastave, prilikom rada u nastavi se dodatno usavršavao.

Odbornik je u Skupštini grada Sombora od 2012. godine i od tada je obavljao funkciju predsednika Odbora za prosvetu i kulturu skupštine grada Sombora.

Funkciju člana Gradskog veća grada Sombora zaduženog za oblast obrazovanja vršio je od 2012. do 2014. godine. Na njegovu inicijativu je uvedeno fizičko-tehničko obezbeđenje u svim osnovnim školama u gradu, izvršena kapitalna ulaganja na objektima obrazovnih ustanova koje su godinama bile u lošem stanju. Aktivno je učestvovao u reformi mreže škola grada Sombora i na njegovu inicijativu je ustanovljena nagrada iz oblasti obrazovanja grada Sombora “Avram Mrazović”.

Od avgusta 2016. do marta 2021. godine vršio je funkciju direktora Edukativnog centra za obuke u profesionalnim i radnim veštinama.

Istakao se u projektima međunarodne saradnje sa predstavnicima više ambasada i kulturnih ustanova.

Govori engleski jezik.

Oženjen je, otac troje dece.