U sredu, 9. novembra 2016. godine, u 15.00 časova, u Edukativnom centru za obuke u profesionalnim i radnim veštinama Novi Sad (Industrijska 3), biće održana konferencija za medije povodom posete studenata ,,ESTIEM“ lokalne grupe Novi Sad Edukativnom centru. Poseta studenata organizuje se u sklopu trodnevne međunarodne konferencije u kojoj učestvuje preko 300 studenata iz regiona i EU i koja u Novom Sadu počinje sutra.

estiem-lokalna-grupa-ns-logo-01

Na konferenciji za novinare govoriće potpredsednik Pokrajinske vlade i pokrajinski sekretar za privredu i turizam Ivan Đoković, direktor Edukativnog centra Novi Sad Đurađ Milanović, kao i predstavnici studentske organizacije ,,ESTIEM“ (Evropsko udruženje studenata industrijskog inženjerstva i menadžmenta).

Studenti Fakulteta tehničkih nauka koji studiraju na Departmanu za industrijsko inženjerstvo i menadžment, a čiju studentsku organizaciju podržavaju prestižni međunarodni univerziteti, na trodnevnoj konferenciji održaće sa gostima studentima iz inostranstva brojne radne grupe i treninge.