U Edukativnom centru za obuke u profesionalnim i radnim veštinama je juče, 6.12.2018. godine održana prezentacija i radionica „Topli napici – ključni faktor profita u ugostiteljstvu“ u organizaciji novoosnovanog Sektora ugostiteljstva Unije poslodavaca Vojvodine.

Direktor Edukativnog centra za obuke u profesionalnim i radnim veštinama, Đurađ Milanović je pozdravio sve prisutne, kojih je bilo preko 80, na samom početku i ukratko ih upoznao sa radom Edukativnog centra, a nakon toga svoje izlaganje je izneo Stanko Krstin, direktor Unije poslodavaca Vojvodine, koji se ovom prilikom zahvalio Edukativnom centru na pomoći koju je pružio u organizaciji ovog događaja.

Sama radionica se sastojala iz dva dela. Prvi deo je bio „Espresso Italian kafa u ugostiteljstvu“, čiji predavač je bio Ivan Abramo, međunarodni sudija za senzornu analizu espresso kafe i tehnolog za proizvodnju italijanskog espressa na tradicionalan način, a drugi deo „Cejlonski čajevi u ugostiteljstvu“ su održali predavači Jelena Živković i Srećko Živković, konsultanti za primenu i pripremu najboljih cejlonskih čajeva.

Nakon završetka radionice učesnicima su dodeljeni sertifikati o pohađanju ove radionice.