U utorak, 3.12.2019. godine u pogonu kompanije Tisza Automotive u Kikindi su svečano uručeni sertifikati prvim polaznicima, sada već i radnicima, ove kompanije.

Sertifikate je sa predstavnicima Tisza Automotive uručio direktor Edukativnog centra za obuke u profesionalnim i radnim veštinama Đurađ Milanović koji je ovom prilikom pozdravio sve buduće radnike ove kompanije i napomenuo da se plodonosna saradnja između ove kompanije i Edukativnog centra odvija još od 2015. godine.

Edukativni centar za obuke u profesionalnim i radnim veštinama u saradnji sa Tisza Automotive kompanijom obućava buduće kadrove u ovoj firmi sada već u tri mesta, a to su Senta, Bečej i Kikinda.

Ovoj svečanosti je prisustvovao i pomoćnik Pokrajinskog sekretara za privredu i turizam Branislav Bandić i ovom prilikom napomenuo da ovaj Sekretarijat, kao i Pokrajinska vlada Vojvodine pružaju punu podršku ovakvim privrednim subjektima i da se njihov uticaj na ekonomsku sredinu svakako oseti.

Predstavnici kompanije Tisza Automotive su se zahvalili Edukativnom centru na saradnji kroz koju je u svega četiri godine obučeno preko 2000 ljudi koji čine radni kadar ove kompanije i najavili svakako nastavak saradnje.