Na ovogodišnjem 88. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu i na 53. Međunarodnom sajmu lova i ribolova i Sajmu ekologije održanom od 18. 9. 2021. do 24. 9. 2021. okupili su se mali proizvođači i velike kompanije. Nastupilo je oko 800 izlagača iz 17 zemalja, a organizovano je i 9 kolektivnih izložbi. Edukativni centar za obuke u profesionalnim i radnim veštinama se predstavio u sklopu štanda Pokrajinskog sekretarijata za privredu i turizam.

          Edukativni centar je i ovaj put promovisao širok spektar obuka koje organizuje kroz razgovor sa građanima na štandu, kao i na mini konferenciji u sali u sklopu izložbenog prostora Pokrajinskog sekretarijata za privredu i turizam.

          Zainteresovani polaznici su se mogli informisati o aktuelnim obukama, načinima prijave i terminima planiranih obuka.

          Na konferenciji u maloj sali na štandu Pokrajinskog sekretarijata za privredu i turizam, Edukativni centar je predstavio svoj dosadašnji rad u protekloj i tekućoj  godini, kao i planove do kraja godine.

          Štand  Edukativnog centra na Novosadskom sajmu obišao je i Pokrajinski sekretar za privredu i turizam dr Nenad Ivanišević i pružio podršku dosadašnjem radu i budućim planovima Edukativnog centra.