U prostorijama Edukativnog centra u Novom Sadu u sredu, 24. novembra, potpisan je ugovor o poslovno-tehničkoj saradnji između Edukativnog centra iz Novog Sada i Fondacije „Panonija” iz Subotice.

Ugovore su potpisali v.d. direktora Edukativnog centra prof. dr Aleksandar N. Ašonja i upravitelj Fondacijom „Panonija” Ištvan Bodžoni. Ovim ugovorom predviđena je obuka zaposlenih u Fondaciji „Panonija” u Subotici iz oblasti informacionih tehnologija koja će biti realizovana od strane izvođača obuka Edukativnog centra. Na sastanku koji je održan ovim povodom gospodin Ištvan Bodžoni je istakao da će ova medijska kuća u narednom periodu pratiti aktivnosti Edukativnog centra i da će snimiti kratak reklamni film o njegovom radu koji će biti ustupljen Edukativnom centru za dalju reklamu i promociju.

Fondacija „Panonija” iz Subotice ima 200 zaposlenih radnika koji rade u dve radijske i jednoj televizijskoj stanici. Pored sedišta firme u Subotici, Fondacija „Panonija” ima dopisništvo u Novom Sadu i centar u Bačkoj Topoli.

Za više informacija posetite sledeći link: https://pannonrtv.com/rovatok/vesti-na-srpskom/rtv-pannon-potpisala-ugovor-sa-edukativnim-centrom-iz-novog-sada.